Korge poorsusega juuksed

Mu õde armastab juukseid mängida, sa võid ikka teda ja kammida, kui sa neid kirjutad. Loomulikult imendub see, et soovides kogu ilu ilusaks muuta, võib ühe palmiku panna kuus korda, mõnikord pannes juuksed vibud või kinnitades selle klambritega. Kõige enam soovitakse koolide tulemuslikkust ja nende ettevalmistamist. Tema viimane looming, Princesses Joker, oli originaalne ja vajab täiuslikku soengut ja riideid. Kõigepealt segas mu ema paari paelaga, millel oli nende külge kinnitatud vibud. Hiljem ütles see suurepärane üheteistkümneaastane no, ei, mitte veel kord. Ma vaatan lukkudes kenamaks, nii et see algas. Nelikümmend viis minutit kiirendamist ja nende juhtimist. Ta nägi välja nagu suur printsess. Aga kui ta aristokraatide juures jäi, muutis ta meelt piisavalt kiiresti. Ei moodusta koos praegusega, et näituse alguses on möödunud vähem kui kaks tundi. Ootamatult ... muutis täielikult visiooni ja oma kõnes oli see natuke rohkem: "Mulle ei meeldi see, mulle ei meeldi aristokraadid, ma ei mäleta, kui suur tema tegutsemine". Ta laenas uue soengu, tõmbas juuksed täis kokaks. Õnneks, nagu ma eespool kirjutasin, suudame nüüd oma juukseid lõigata, nii et kõik läks väga hästi. Tema ema oli ühelt poolt uus ja mõne minuti pärast suurepärane.

Parimad juuksed tüdrukutele