Youtube i juuste kammimine

Mu vennatütar armastab oma juustega lõbutseda, sa võid teda päevadeks ja kammida planeerimise ajal. Samal ajal on ta tõesti pühendunud, et tahtis seda vaadata täiuslikult, võib ta teha ühe palmiga kümmekond korda, mõnikord kinnitades sellele juuste aksessuaarid või pigistades seda. Kallimad koolietendused ja nende ettevalmistamine. Tema ainus roll Princes Joker oli ka originaalne ja nõudis täiuslikku soengut ja riietust. Põhijärjekorras oli mu ema punutud väiksed paelad nende külge kinnitatud paeladega. Mõne hetke pärast ütles see võluv tüdruk mitte, ei ja mitte üks kord. Ma näen juhitud juuste puhul kenamaks ... ja see algas. Nelikümmend viis minutit kiirendamist ja nende loomist. Ta tundus aristokraatlik kui tähtis kuninganna. Aga kui siis aristokraatide külastajad muutsid oma mõtteid piisavalt kiiresti. Viimaste hulgas ei arvestata peaaegu kaks tundi tootmise ettevalmistamise algusest. Ootamatult ... täiesti muutis kontseptsiooni ja tema keeles kõlas see palju, et "nieeee, ma lihtsalt ei taha, ma ei meenuta midagi printsessist, mis tema kõrge teenija". Ta leiutas uue soengu, kinnitades oma juuksed lahtise koksi poole. Loomulikult, nagu ta varem loonud, on meil nüüd juuste parandamise tava, nii et kõik läks eriti kiiresti. Tema ema, ühelt poolt, olin valmis mõne teise minutiga.

Ma soovitan bubu-store juukseklambrid